Waarom kies je voor Dive & Travel Care?


Specialist voor reisadvies en duikkeuringen in de regio Den Haag!

Dive & Travel Care is deskundig, betrouwbaar en toegankelijk. Een essentiële partner in de voorbereiding van je reisplannen naar een verre bestemming!


Vaccinatie aan huis

Een vaccinatie schiet er nog wel eens bij in. Je hebt het druk of het kan alleen tijdens kantooruren. Reisvaccinaties zijn niettemin een onmisbaar onderdeel van de voorbereiding. Jij wil toch ook gezond op reis en gezond weer naar huis? Wij bieden je reisadvies en vaccinaties aan huis op het tijdstip dat het jou uitkomt. Je hebt zo geen wacht- of reistijd. Vanzelfsprekend kan de vaccinatie tegelijkertijd met een duikkeuring plaatsvinden.

 

Aan de duikkeuring of vaccinatie aan huis zijn geen extra kosten verbonden.


Erkende arts

De arts van Dive & Travel Care is een gecertificeerde sportduikerarts en reizigersadviseur. Onze arts is lid van de Nederlandse Vereniging van Duikgeneeskunde (NVD) en heeft ruime ervaring in het verrichten van duikkeuringen en het geven van reizigersadvies en vaccinaties.

 

Extra service

Onze arts verzorgt niet alleen de duikkeuring of de vaccinaties, maar geeft je ook tips over o.a. veilig duiken, je reisapotheek, hygiëne, voedsel en drinkwater op je reisbestemming. Wij zijn dienstverlenend, flexibel en vriendelijk!